Profhilo

PROFHILO

Vad är Profhilo®?

Profhilo® är den första BDDE-fria injicerbara stabiliserade hyaluronsyrabaserade produkten som har huduppstramande effekt samtidigt som den motverkar slapphet i huden. Produkten har en hög koncentration av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har även en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo® ger utmärkta resultat som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar. 

För vem passar en behandling med Profhilo?

Profhilo passar perfekt för en lite åldrad hy som behöver stramas upp, för att se en synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta.

Vilket resultat ger Profhilo?

Huden får en ökad lyster och huduppstramning och man ser lite yngre och fräschare ut.

Efter fyra veckor bör man upprepa behandlingen för att uppnå bästa resultat. Efter två till tre månader börjar man se maximal effekt, som sedan håller i ungefär sex månader. Därefter kan man göra en kompletterande behandling.

Hur går en behandling med Profhilo till?

Behandlingen sker enligt en speciellt utprövad teknik för bästa resultat, där ungefär tio små injektioner görs i ansiktet. Därifrån sprids Profhilo och verkar sedan under huden i hela ansiktet och sätter samtidigt igång flera positiva processer i huden.

Efter behandlingen sker en frisättning av hyaluronsyra långsamt, under ungefär en månads tid. Då aktiveras kollagen och elastin vilket bygger upp huden underifrån. Huden “återfuktas” från insidan och skapar en naturlig lyster som gör att huden ser friskare ut och tunna linjer mjukas upp.

Profhilo passar även utmärkt för att huduppstramning på hals, dekolletage, armar och händer.

Att tänka på före och efter behandling

Inför din behandling är det viktig att undvika blodförtunnande läkemedel och att du inte har någon infektion. Behandlingen passar inte för dig som är gravid eller ammande. Dagen innan, samma dag och dagen efter behandling bör du undvika alkohol, kraftig fysisk aktivitet och bastubad.

 

Boka tid för Profhilo

Varje enskild behandling föregås av en inledande konsultation. Vi utformar ett behandlingsprogram efter patientens individuella förutsättningar och önskemål.

Boka tid