Skönhetsklinik Göteborg

PH Clinics målsättning

Vår målsättning är att du ska få ett professionellt omhändertagande och ett varmt bemötande i en personlig och vacker miljö. Med fingertoppskänsla och matematisk noggrannhet vill vi skapa behandlingsresultat som är specifikt utformade för dig.

PH Clinic styrs av några grundläggande värden, samtliga avgörande faktorer för att vi skall kunna leverera dig bästa möjliga resultat.

Elegans

Vår vision är att lyfta fram och bevara din naturliga skönhet. Vi är specialiserade på exklusiva behandlingar med naturliga, långvariga resultat med minimal återhämtningstid.

Kvalitet

PH Clinic värnar om både kvalitet och kvalitetsutveckling. Medarbetare är legitimerade, certifierade och auktoriserade. Kliniken är en certifierad Restylaneklinik och tillhör därmed de utvalda kliniker som har certifierats enligt Galdermas Safe Certified Practitioner-program för Restylane och Azzalure.

Vidare är vi certifierade av Estetiska injektionsrådet och certifikaten verifierar att företaget har erhållit högsta nivån på injektionsbehandlingar. Kompetens och innovativt tänkande upprätthålls och hålls på en högsta nivå, genom årliga deltagande av internationella världskongresser, kurser och utbildningar.

Trygghet

Företaget verkar för en seriös och reglerad bransch och har en åldersgräns på 18 år för behandlingar. Vi innehar behandlingsskade-, patient och ansvarsförsäkring. Det används endast CE-märkta och FDA-godkända kvalitetsprodukter och vi har en medicinskt ansvarig överläkare på kliniken. Verksamheten är registrerad hos IVO, -Inspektionen för vård och omsorg (vårdgivarregistret).

Kliniken har tystnadsplikt och efterföljer de föreskrifter och lagar som gäller enligt svensk hälso- och sjukvård. Vårt fokus ligger på ett varmt omhändertagande, där du blir hörd och dina önskemål blir beaktade. Vi önskar ge en service utöver det vanliga och vi finns till för er, såväl före som efter behandling. Din tillfredställelse över behandlingsresultatet, är vårt främsta mål.

Pia Haggren

Företagschef och grundare till PH Clinic
Leg. specialistsjuksköterska

Pia har över 20 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Hon är specialistutbildad inom anestesi- och akutsjukvård på KI, Karolinska institutet i Stockholm. Hon har även en gedigen erfarenhet utav ambulanssjukvård, hjärtintensivvård och narkos.

Den estetiska banan startades 2011 och hon har med tiden specialiserat sig till expert-nivå genom bland annat Galdermas och Allergans estetiska injektions/certifieringsprogram. Hon håller sig uppdaterad genom att årligen delta på olika internationella världskongresser med utbildningsprogram. Syftet är att ständigt höja sin kompetensnivå, följa med tiden och lära sig nya tekniker för olika behandlingsområden.