Biostimulering

MOLDERM® GLOW

MOLDERM® GLOW är en icke-korslänkad gel som är utformad för att återställa och reparera hudens förlorade elasticitet och spänst. MOLDERM® GLOW återskapar hudens ursprungliga lyster och vitalitet. Dess fuktgivande egenskaper gör den exemplarisk för behandling av torr hud och förhindrar samt reducerar bildning av rynkor och fina linjer. Erhållen genom biofermentering.

Behandlingsplan för GLOW & GLOW+

En komplett behandlingsplan för stabilisering och stimulering av huden. Behandlingsperioden börjar enligt nedan tabell med MOLDERM® GLOW och slutförs sedan med MOLDERM® GLOW+. Behandlingarna sker med 1-2 veckors mellanrum.

MOLDERM® GLOW+ bör enbart användas på sund och välbalanserad hud. För att åstadkomma detta genomförs först behandlingar med GLOW med 1-2 veckors mellanrum enligt tabellen nedan.

Vid uppnådd sund och välbalanserad hud fortsätter behandlingar med GLOW+ med 1-2 veckors mellanrum enligt tabellen nedan. Efter varje behandling utför man med fördel en lätt massage för att underlätta spridningen av produkten i vävnaden. För att bibehålla en sund hudbalans och kollagen-produktion rekommenderas ovanstående behandlingsplan två gånger om året. 

IMG_8756.jpg

Boka tid för Biostimulering

Varje enskild behandling föregås av en inledande konsultation. Vi utformar ett behandlingsprogram efter patientens individuella förutsättningar och önskemål.

Boka tid