Sunekos

SUNEKOS 200

Vad är Sunekos® 200?

Sunekos® 200 är en produkt som består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror, vilka tillsammans stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet.

Produkten framställs vid Sunekos Laboratories, som är den estetiska avdelningen hos Professional Dietetics, ett italienskt FoU-företag som är specialiserade på aminosyror. De har specialiserat sig på patenterade formuleringar innehållande aminosyror. Deras forskning och utveckling bygger på att utnyttja aminosyrans biologiska mångfald samt synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och dess fysiologiska balans. Sedan starten 1996, har bolaget mer än 40 europeiska och internationella patent på sina över 50 st olika medicintekniska produkter.

Vilka är lämpliga för behandlingen?

Sunekos® 200 kan användas på alla hudtyper samt på olika områden av kroppen som till exempel

  • Den är speciellt effektiv i annars svårbehandlade områden såsom pannan och området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar.
  • Ansikte, hals, dekolletage och händer.

Hur länge håller resultatet?

Beroende på patient och deras hudkvalité håller behandlingen i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen.

Hur snabbt kan jag återgå till mina normala aktiviteter efter en behandling?

En viss svullnad uppstår direkt. Den lägger sig oftast inom ett par timmar, men kan hos en del kvarstanna 1-2 dagar. Även blåmärken förekommer. Du bör därefter vänta med träning i 48 h eller att sminka dig på 12 h.

Hur lång tid tar en behandling?

Beroende på vilket område man behandlar så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på mellan 3-4 veckor. Varje behandling tar i snitt ca 15 minuter.

 

 

Boka tid för Sunekos

Varje enskild behandling föregås av en inledande konsultation. Vi utformar ett behandlingsprogram efter patientens individuella förutsättningar och önskemål.

Boka tid