Skinboosters

SKINBOOSTERS

En behandling som förbättrar hudkvaliteten

Alla som bryr sig om sin hud vill att den ska kännas mjuk och slät, och att den ska utstråla lyster. Skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

  • Ökar hudens elasticitet och ger fastare hud
  • Ger mjukare och slätare hud
  • Reducerar fina linjer
  • Minskar ojämnheter i huden, som till exempel akneärr

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten.  Skinboosters är en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Skinboosters injiceras i mikrodoser under huden där de drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning och förbättrar hudens kvalitet på lång sikt.

En långsiktig hudvårdsbehandling med naturligt resultat

Syftet med skinboosters är långsiktiga resultat. De förbättringar i hudkvaliteten som vi vet att produkterna åstadkommer är diskreta och naturliga. Oftast syns inte några större förbättringar efter första behandlingen – men de kommer att synas med tiden och de kommer att hålla länge, ända upp till nio månader efter första behandlingen.

Ett typiskt behandlingsprogram med skinboosters består av tre inledande behandlingar med två till fyra veckors mellanrum. Efter en sådan trestegsbehandling rekommenderas en underhållsbehandling, en till två gånger per år.

Boka tid för Skinboosters

Varje enskild behandling föregås av en inledande konsultation. Vi utformar ett behandlingsprogram efter patientens individuella förutsättningar och önskemål.

Boka tid