OM OSS

Vår målsättning är att du ska få ett varmt bemötande och ett professionellt omhändertagande i en personlig och vacker miljö. Med fingertoppskänsla och matematisk noggrannhet vill vi skapa behandlingsresultat som är specifikt utformade för dig. PH Clinic styrs av några grundläggande värden, samtliga avgörande faktorer för att vi skall kunna leverera dig bästa möjliga resultat.

Elegans
Vår vision är att lyfta fram och bevara din naturliga skönhet. Vi är specialiserade på exklusiva behandlingar med naturliga, långvariga resultat med minimal återhämtningstid. En elegant behandling resulterar i ett naturligt och välbalanserat utseende.

Kvalitet
PH Clinic värnar om både kvalitet och kvalitetsutveckling. Medarbetare är legitimerade & innehar dokumenterad specialistkompetens inom sina respektive områden. Kliniken är en certifierad Restylaneklinik och tillhör därmed de utvalda kliniker som har certifierats enligt Galdermas nya Safe Certified Practitioner-program för Restylane och Azzalure. Vidare är vi certifierade av Estetiska injektionsrådet och har erhållit Marelis guld-certifikat. Certifikaten verifierar att företaget har erhållit högsta nivån på injektionsbehandlingar. Kompetens och innovativt tänkande upprätthålls genom årliga kurser och utbildningar. Samtliga behandlingar föregås alltid utav en grundlig konsultation.

Trygghet
Företaget verkar för en seriös och reglerad bransch och innehar patient, yrkes och ansvarsförsäkring. Vi använder oss endast utav CE-märkta och FDA-godkända kvalitetsprodukter, samt har en ansvarig överläkare knuten till kliniken. Kliniken har tystnadsplikt och skall efterfölja de föreskrifter och lagar som gäller enligt svensk standard. För att vidare genomgå en behandling på PH Clinic, måste du ha fyllt 18 år. Vårt fokus ligger på ett varmt omhändertagande, där du blir hörd och dina önskemål blir beaktade. Vi önskar ge en service utöver det vanliga och vi finns till för er, såväl före som efter behandling. Din tillfredställelse över behandlingsresultatet, är vårt främsta mål.

Pia Haggren

VD och grundare till PH Clinic AB
Leg. specialistsjuksköterska

Pia har många års erfarenhet och hon är vidareutbildad inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, hjärtintensivvård och anestesi på Karolinska institutet i Stockholm.

Den estetiska banan startades 2011 och hon har sedan dess specialiserat sig till masterclass-nivå genom Galdermas och Allergans estetiska injektions/certifieringsprogram.

Fortlöpande genomgår hon vidareutbildningar i syfte att upprätthålla och ständigt höja sin kompetensnivå, följa med tiden och lära sig nya tekniker för olika behandlingsområden.