Bilder

Några av PH Clinics före- och efterbilder på riktiga kunder, som exempel på behandlingsområden och resultat. Bilderna som används är godkända av kunderna. För att se fler exempel på före- och efterbilder besök oss på Instagram och Facebook

Konturerande fillers har här bidragit till ett diskret återskapande av volym. Ett tillskott av botulinumtoxiner för att reducera linjer resulterade i ett tilltalande softlift utan kniv.

"Teartrough"- och volymbehandling med fillers, samt ett tillskott av botulinumtoxiner för att reducera linjer, resulterade i ett tilltalande "softlift".

En asymmetri-korrigering av över- och underläppen, gjord med fillers. Behandlingen har resulterat i vackra, fylliga och naturliga vackra läppar .

Celluform, använder vi för att reducera fettceller och celluliter på både kroppen och under hakan. Här ser vi resultatet efter bara två kroppsbehandlingar. Midjemåttet har reducerats väsentligt.

Här har kunden genomgått en nedre ögonlocksbehandling med plasmaljus. Det blev ett strålande resultat av behandlingen.

Den sk. "arg-rynkan" och pannrynkor åtgärdas enkelt med botulinumtoxiner, vilka skapar ett slätare och piggare uttryck.

2 graviditeter kan resultera i lös hud på magen. Detta har effektivt behandlats med Plasmaljus, för sin hud-uppstramande effekt. Prickarna försvinner inom 5-10 dagar.

Mörka partier under ögonen kan göra att man ser trött ut. En teartrough-behandling med fillers, gör att man ser piggare ut.

Här ser ni ett fantastiskt resultat på endast en behandling med Belkyra, läkemedlet som reducerar dubbelhakan permanent.

Tunga ögonlock kan med fördel behandlas med plasmaljus. Här är ser du resultatet direkt efter en behandling. De röda prickarna försvinner inom 5-10 dagar.